RPLS
Register lokalnih skupnosti

 
 
Zaradi lažje dostopnosti do podatkov smo se v začetni fazi odločili, da uredimo podatke za tiste občine, ki objavljajo svoje predpise v Uradnem listu Republike Slovenije. Tako smo od trenutno dostopnih 75.000 predpisov uredili približno 65.000 predpisov. Zaradi aktualnosti smo zajemali predpise od leta 2011 nazaj. V tem trenutku so tako urejeni prepisi za 139 občin od vključno leta 2000 do tekočih objav.

Register je brezplačen in se dopolnjuje s tekočimi objavami. Sproti ga bomo dopolnjevali tudi z objavami za nazaj do vključno leta 1991. Če bi v vaši občini želeli imeti popoln seznam predpisov, je mogoče vanj prenesti tudi predpise, ki niso bili objavljeni v glasilu Uradni list Republike Slovenije.

Predpise občin, ki ne objavljajo v Uradnem listu Republike Slovenije, bomo, če nam jih pošiljajo, uredili v najkrajšem možnem času. Doslej ti predpisi niso bili urejeni zaradi zamudnosti dela, saj gre pri tem za izključno ročno delo. Te predpise bomo uredili vsebinsko, medtem ko njihove oblike ne bomo spreminjali.
Kontakt

Uradni list RS, d.o.o.

p.p. 379

1000 Ljubljana

www.uradni-list.si

Kontaktna oseba

Irena Lavrič

Skrbnik Registra lokalnih predpisov

T: (01) 200 18 59

F: (01) 425 01 99

E-pošta: irena.lavric@uradni-list.si